Kaputaş Plajı
Kaputaş Plajı
22.11.2021 12:45:00
0 Görüntüleme

Kaputaş Plajı

KAPUTAŞ

Sarp kayalıkların altında bir koy ve küçük bir cennet saklı... Kaputaş.

Kaş yakınlarındaki bu koy, sadece Akdeniz ve Ege'nin değil, dünyanın en güzel plajlarından biris. Altın renkli, ince taneli kumu, turkuazın farklı tonunda denizi ve muhteşem bir kanyonun ağızında, 150 metre uzunluğunda Kaputaş Plajı.

187 basamaklı uzun ve dik bir merdiven sizi sahil yolundan Akdeniz'in en güzel plajlarından birinin sizi beklediği körfeze iniyor .

Pitoresk doğal plaj, Kaş belediyesi tarafından işletilmektedir. Bozulmamıştır ve bu nedenle yüzmek ve güneşlenmek için güzel bir destinasyondur. Kumdan denize geçiş küçük çakıl taşlarıyladır.

Burada akan kaynak suyu nedeniyle su nispeten daha soğuktur. 

Şemsiye ve şezlonglar genellikle sadece yüksek sezonda ücret karşılığında mevcuttur. Tesis bünyesinde duş, tuvalet ve soyunma odaları mevcuttur. Bir küçük snack bar ihtiyacına yönelik içecekler, atıştırmalıklar ve dondurma ile ziyaretçilerine hizmet eder.

Bu turkuaz cennet, dünyanın her yerinden gelen turistlerin yanı sıra yerel halk arasında da oldukça popülerdir. Bu nedenle özellikle yüksek sezonda çok sayıda ziyaretçi olabiliyor .

Koy, burada duran yolcu gemileri için de popüler bir destinasyondur . Bu nedenle, kristal berraklığındaki koy, tekne turu ile de harika bir şekilde ziyaret edilebilir. Bu vesileyle, bölgedeki büyüleyici mağaraları da keşfedebilirsiniz . En ünlülerinden biri Mavi Mağara.  Sahilden yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Plaja merdivenlerden inmeden önce arka planda Kaputaş Plajı ile fotoğraf çekilmeye değer . Parlak turkuaz denizi ile piktoresk manzara bir kartpostal motifini andırıyor ve Türkiye'nin en Instagramlanabilir yerlerinden biri.

 

Rezervasyonlarım
Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış