Fethiye Göcek beldesi ve koyları - Nokta Villa
Fethiye Göcek beldesi ve koyları
25.05.2022 00:35:00
0 Görüntüleme

Fethiye Göcek beldesi ve koyları

Göcek beldesi, Fethiye ilçesine bağlı denize yakın şirin bir beldedir. Yüzölçümü ve nüfusu küçük olsa da, tatilciler ve özel tekne tutkunları için vazgeçilmez bir tatil beldesidir. Göcek, Fethiye merkeze yaklaşık 28kmmesafe uzaklıktadır. Dalaman Havaalanı ise sadece 18kmmesafededir.

Göcek’ e ulaşım ise Fethiye’den her 15 dk. da bir kalkan dolmuşlarla sağlanmaktadır. Eğer Dalaman dan Göcek e gitmek istiyorsanız  MUTTAŞ  ve  HAVAŞ  servisleriyle kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Yaz döneminde yoğunluk çok fazla olduğu için sefer sayısı çok sık, kış döneminde ise yoğunluk fazla olmadığı için azdır. Göcek bir sahil beldesi olmasına rağmen, plajları ile değil koylarıyla ünlüdür. Plaj olarak, İnlice Halk Plajına gidilebilir. Bu plaj Göcek şehir merkezine 5kmuzaklıkta yer almaktadır. Ama dileyenler için alternatif olarak, Günlüklü ve Katrancı Plajları bölgeye yakın konumda bulunmaktadır. Göcek’ in en ünlü koyları ise şunlardır;

-Hamam  Koyu

-Göbün  Koyu

-Yavansu  Koyu

-Bedri Rahmi  Koyu

-Domuz  Adası

-Sarsala  Koyu

-Yassıcalar

-Kille  Bükü

-Martı  Koyu

Bu muhteşem koylara Günübirlik Tekne Turları ile katılabilirsiniz. Her sabah saat 10:00 da Göcek Limanından kalkan Tekneler, akşamüstü saat 18:00 gibi geri dönüş yapıyor. Ayrıca dilerseniz özel yatlarla günübirlik veya birkaç günlük Mavi Tur kiralayabilirsiniz. İsterseniz tüm yatı, isterseniz sadece oda olarak kiralayabiliyorsunuz. Göcek te konaklamak isteyen misafirler için birçok seçenek bulunmaktadır.

Villalar, 5 yıldızlı oteller, butik oteller,apartlarve küçük aile pansiyonları olmak üzere seçim yapabilirsiniz. Ayrıca Göcek te birbirinden lüks ve nezih restoranlar bulunmaktadır. Yaz aylarında bu restoranlara talep o kadar fazladır ki, rezervasyon yaptırmadan masa bulabilmek çok zordur. Genellikle deniz ürünleri restoranları olarak hizmet vermektedirler. Akşamları Göcek sahilde bulunan muhteşem kafelerde çayınızı ve kahvenizi de yudumlamayı atlamamalısınız. Çarşı Yolunda bulunan hediyelik eşya dükkânlarında, sevdiklerinize Fethiye ve Göcek temalı hediyeler alabilirsiniz. Göcek ayrıca dünyaca ünlü bir yat merkezidir.

Bölgede yatlarıyla tatil yapan misafirler, Göcek körfez kısmında yer alan lüks marinalarda demirlemektedir. Özellikle zengin misafirlerin tercihi olan bu marinalarda dünyanın önemli yat yarışları yapılmaktadır.

Rezervasyonlarım
Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış