Tatilde Bütçenizi Sarsmadan Lüks Yaşamın Keyfini Çıkarın
Tatilde Bütçenizi Sarsmadan Lüks Yaşamın Keyfini Çıkarın
4.09.2023 16:20:00
0 Görüntüleme

Tatilde Bütçenizi Sarsmadan Lüks Yaşamın Keyfini Çıkarın

Tatil yapmak insanoğlunun ihtiyaçlarından birisi. Herkes bütçesine ve tercihlerine ve isteklerine, zevklerine göre bir tatil planı yaparak, kendisine uygun gelen bir yerde eğlenceli vakit geçirerek, dinlenip yorgunluğunu atmak ister. Tatil planları yaparken, birtakım insanlar için otel fiyatı önceden otelin sağlayacağı hizmetlerden daha fazla önem taşır. Bu yazımızda fiyatlarına bakmaksızın sunulan imkanların en üst seviyede olduğu lüks tatil köylerini anlattık. Bu konuda Zehra Grup otelleri ve villaları sizlere yardımcı olabilir. Hem mimari yapısı ile hem de el değmemiş yeşil alanları ortamın havasını değiştirmekte olup, aileniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. İster 2 kişilik lüks havuzlu villalarda isterseniz her şey dahil lüks tatil köylerinde tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda muhafazakâr villalarımızda mevcuttur. Etrafı çevrili olup, havuzda daha rahat yüzmenizi sağlamaktadır.

Stresi geride bırakıp adeta bütün bir yılı geride bırakacağınız bir tatil, sizin de hakkınız. Ancak tatilin ekonomik sebeplerden dolayı, stres olma ihtimali de var. Eğer kendinize uygun, hesaplı bir tatil yapma hayali kuruyorsanız, önerilerimizi dikkate alarak düşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizde, hesaplı tatil yapmanın ayrıntılarını yazımızda bulabilirsiniz.Hesaplı bir tatil için, ilk önce yapmanız gereken ulaşım maliyetini en minimum tutara düşürmektir.

Tatil yapacağınız bölgeyi seçerken hem yakın hem de daha uygun olduğunu bildiğiniz bölgeleri tercih edebilirsiniz. Bunun içinde deniz, hava ya da kara yolu seçiminizi bütçe hesaplarında ön planda olmalıdır. En doğru seçim için önceden bu bölgeleri gezmiş görmüş arkadaşlarınıza danışmak, veya internetteki bilgileri doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Ayrıca, düşük ve uygun sezonları tercih ederek; ulaşım, konaklama, hizmetler gibi tümünde fiyat avantajı elde etmek mümkündür. Bu sadece daha hesaplı ve lüks tatil geçirebilirsiniz. Sonrasında ne istediğinizi bilmenizdir. Lüks bir otel mi? Ya da lüks bir villa mı? Günümüze bakarsak eğer eskiye nazaran her bütçeye ve kesime göre tatil yapma avantajları mevcuttur. Bu sebeple bir işletmeyi göz önünde bulundurursak eğer en alttaki personele göre tatil yerleri vardır. En üstteki müdürlerine göre yerler vardır. Bu konuda öncelik bütçeniz ve sonra nasıl bir tatil istediğiniz önemlidir.

En uygun fiyatlı tatil için, ilk seçenek kesinlikle kamptır. Eğer kamp yapmayı seviyorsanız, kamp mekanlarını, kampların imkanlarına bakabilirsiniz. Fakat kamp yapmak sizin için iyi bir seçenek değilse, uyguna tatil ve konaklama için yemeğin dahil olmadığı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Dolayısıyla öncelikle hotelleri, apart otelleri, villaları değerlendirmelisiniz. Ya da daha lüks bir tatil istiyorsanız; lüks otelleri, lüks apartları ya da lüks villalarda değerlendirebilirsiniz. Alternatif olarak haftalık kiralama seçenekleri de bu noktada tercih edilebilir. Eğer aradığınız konaklama alanını, seçenekler arasında bulamazsanız, şirin butik otelleri, az yıldızlı veya çok yıldızlı otellerde inceleyebilirsiniz. Öte yandan, eğer tatilden beklentiniz her şey dahil sistemse yani yemeklerin de alınan paket içine dahil olmasını arzu ederseniz maliyetleriniz artacaktır. Bu aşamada, otellerin ve villaların acentelere özel sunduğu erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamanızın size çok faydası olacaktır. Çünkü, sezon yaklaştıkça fiyatlarda hayli ile artış olacaktır ve uygun bir alternatif bulmak dahada zorlaşır. Bunun yanında eğer istediğiniz otellerde, istediğiniz fiyatlarda oda bulmakta zorlandığınızda, tatilinizi iki parça halinde geçirecek şekilde bölebilirsiniz. Örnek verecek olur isek, 3 gün bir otelde, 2 gün diğer otelde kalmak fiyat avantajı oluşturabilir. Bunun için tarihleri değiştirerek, rezervasyon fiyatlarını yeniden incelemek gerekecektir. Eğer şanslıysanız, iki rezervasyon arasında kalan birkaç gün için daha ekonomik oda fiyatlarını bulabilirsiniz. Tatilinizi bütçenize uygun en keyifli geçirebilmeniz için, Fethiye’de bulunan Villa ve apartlarımız sizler için hizmetinizdedir. 

Haydi bakalım, beklediğiniz o tatil zamanı gelip çattı. Şimdi sizi yoran bütün işlere küçük bir ara verip, biraz olsun nefes almak sizin hakkınız. Zengin coğrafyada pek kolay olmasa bile size düşen, kendiniz ve sevdikleriniz için yaz tatilinizi bu yıl nerede geçireceğinize karar vermeniz olacaktır.

Henüz karar veremediyseniz, tatil yapılacak yerler listelerine bakabilirsiniz. En güzel tatil beldelerine, otobüs veya uçak bileti alarak ulaşmanız mümkün!Son yıllarda turizm sektöründe yerini alan ve özellikle muhafazakâr insanların ihtiyaçlarına ve hassasiyetlerine çözüm getirmek amacı ile kurulan muhafazakâr oteller, ülkemizin tatil beldelerinde sayıca artış olsa, pek azı vadettikleri standartları sunmaktalar.İslami koşullar,Hayalinizdeki tatil için otelin İslamiyet’e uygun olması gerekmektedir. Otelin içinde de alkol satışı bulunmamalıdır. Ek olarak, haram ve helal arasındaki farkı bilen anlayan otelleri tercih etmelisiniz. Konaklayacağınız otelde yiyecek ve içeceklerin tamamen helal, bilinmiş olması gerekir. Ayrıca otelin içinde mescit ve abdesthane gibi alanlar da olması gerekmektedir.

Temizlik,İslami bir işletmenin, temiz olması hem dinimiz hem de kişisel bakımımız için oldukça önemlidir. Odalar, havuzlar, kabinler, banyo ve tuvaletler, her gün kontrollü olarak temizlenmelidir. Bu nedenle otel araştırmanızda hijyene dikkat etmelisiniz. Aksi halde tatil yaptığınız süre boyunca, rahat hissetmezsiniz. Muhafazakâr otel seçimi yaparken mutlaka otelin plajlarının nasıl olduğudur. İslamiyet’e uygun tatil için plajların bay-bayan için ayrı olması gerekir. Tatiliniz için fiyat araştırması iyi yapmanız, ekstra ücretler ödememek için önemlidir. Bununla birlikte, otelin fiyat performans oranına bakmalısınız. Aksi takdirde çok fazla para ödeyebilirsiniz. Bu durumda, fiyat araştırmasıyla kendinize uygun bir otel bulabilirsiniz.Tatiliniz sırasında otelinizden temin edemeyeceğiniz önemli bir ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle otelin mevkisi, şehrin merkezine yakın olması gerekmektedir. Çünkü bir şeye ihtiyacınız olduğu zaman, merkeze uzun bir yolculuk yapmanız gerekebilir bu sebepten tatiliniz bölünebilir ve keyfiniz kaçabilir. Günümüzde Türkiye’nin birçok turizm bölgesindemuhafazakâr otelvardır. Çünkü İslamiyet’e uygun tatil yapmak isteyenlerin sayısı, her gün artış göstermektedir. Bu nedenle muhafazakâr otelleri tercih eden misafirlerin yorumlarını dikkate alıp inceleyebilirsiniz. Çünkü daha önce bu otellerde tatil yapan birinin deneyimlerini dinlemek, istediğiniz muhafazakâr tatilin detayları kafanızda şekillendirmeniz önemlidir. Hassasiyetlerinize tam olarak uygun bir tatil yapmak istiyorsanız muhafazakâr oteller bunun için gereken her şeye sahiptir. Havuzundan sahile, animasyon ekibinden mutfağına kadar her şeyin özel olarak düşünüldüğü muhafazakâr otellerde tatiliniz süresince her zaman için hassasiyetleriniz ve özel talepleriniz misafirler için önemli bir unsurdur. 

 Her gün mutlu uyanacağınız bir tatil sırasında, hassasiyetiniz konusunda herhangi bir endişe duymanıza gerek kalmadan çok keyifli vakit geçirebilmeniz mümkündür. Her şeyin hayallerinizdeki gibi olacağıZehra Grup Otel’de tam anlamıyla dinlenecek ve evinize huzurlu bir şekilde döneceksiniz.Muhafazakâr villalar aslında tam anlamıyla tatilinizi, rahat geçirmek anlamına gelmektedir. Her yaz düşündüğünüz ‘bu otel benim için uygun mu? nasıl insanlar olacak acaba? havuz sistemi benim için uygun mu? dertlerinden sizi kurtaracak bir çözüm olarak düşünebilirsiniz. Size özel kiralık villalar, oteller, apartlar muhafazakâr hassasiyetlerini gözetecek şekilde tasarlanmıştır. Etrafı kapalı havuzlar, tamamen özel tasarım bir ev, kurallarını otelin değil, sizin koyduğunuz, canınız ne isterse istediğinizi yapabileceğiniz bir tatil. Evet! ne düşündüğünüzü biliyoruz. Böyle bir tatil gerçekten var mı? Bu tatili yaratmak sizin ellerinizde günümüz şartlarında her imkânımız kendi planımıza göre yapıldığı için Tatilde bütçemiz sarsılmadan gönlümüzde keyif alabilir eğlenebilir. Bu sebepten dolayı tatil yapmak hepimizin hakkıdır.

Rezervasyonlarım
Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış