Unutulmaz Tatiller İçin İpuçları ve Öneriler - Noktavilla
Hayatınızın en unutulmaz tatili için tüyolar
10.07.2023 10:40:00
0 Görüntüleme

Hayatınızın en unutulmaz tatili için tüyolar

Fethiye’nin eşsiz yerlerinden biri olan Ölüdeniz ve çevresinde vakit geçirmek ve güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız? Tatil planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Zehra Grup Otellerimizde bulunan farklı hizmet seçeneklerimiz ile birlikte yaz tatilinizi en iyi tatil olarak geçirebilirsiniz. Her kesime ve her bütçeye uygun otellerimiz bulunmaktadır. İster lüks villalarımızda yemekli yemeksiz, ister her şey dahil otellerimizden, dilerseniz apartlarımızdan yararlanabilirsiniz. Konum olaraktan merkezi olması sebebiyle hem Ölüdeniz’e hem de Fethiye merkeze yakındır. Bu sebeple ulaşım problemi de yaşamamaktasınız. Seyahat planlarınızın arasına Zehra Grup Otellerini eklemeyi unutmayın.

Yaz tatili planlarımızın olmazsa olmazlarından biri olan denizin ve doğanın buluşması ile birlikte eşsiz bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Tatil ipuçlarından bazılarını dile getirecek olursak eğer deniz, kum, güneş, doğa ve tarihi yerlerin birleşimi ile birlikte harika bir tatil geçirebilirsiniz. Ulaşım problemi yaşanmadığı sebebiyle hafta sonu için bile tatil planı yapabilirsiniz. Dalaman havalimanına 60 km yaklaşık 1 saat 30 dakika, Ölüdeniz’e 3 km uzaklıkta , Fethiye merkeze 3 km uzaklıktadır.

Sade ve üstün kalite hizmet ilkesine dayalı olarak alkolsüz Her şey dahil konseptimizi oluşturduk. Tatiller, aileyle birlikte yaşanan en güzel ve unutulmaz anıların biriktirildiği zamanlar olarak kabul edilir. Özellikle aile içi iletişimin geliştirilmesiyle daha da önemli hale gelir. Günlük yaşamın telaşı ve sınırlı zaman içinde, çoğu ebeveynin, çocuklarıyla sadece günlük rutin konular hakkında kısa sohbetler yaptığı gözlemlenmektedir. Bununla birlikte, bu konuşmalar maalesef çocuğa yeterli bir iletişim alanı sağlamıyor. Şu anda, tatil süresi, çocuklarımızı kavramak, onları dinlemek ve aramızdaki iletişimi geliştirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Aylarca, haftalarca çalışıp yaz tatili yapmak sizin de hakkınız.

Fethiye’ye gelince önce şehir merkezinde Amintaş’a (Kral mezarları) çıkıp bölgenin tarihi koklanır. Sonrasında, kordon boyunca yürüyüp, güzel bir günbatımı izlemek için Çalış sahiline veya Hotelimizin hizmet verdiği Zehra Kuleli Beach koyu’na gidilir. Akşam olduğu zaman şehir merkezinde yer alan, belki de ülkemizin en güzel balık pazarlarından birisi olan Fethiye Balık hal’inde güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Daha sonrasında kapalı çarşı gibi adlandırılan hediyelik eşya alabileceğiniz Paspatur çarşısını gezebilirsiniz. Kordonda aileniz ile birlikte keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz.

Her anını dolu dolu geçirebileceğiniz Fethiye tatilinizde yeni yıla girerken bir sonraki yıl için sevdiklerinizle yerinizi ayırtarak birbirinden güzel anılar biriktirebilirsiniz. Birlikte güzel vakit geçirmek isterseniz şehrin etkinliklerine katılarak eğlenebilir ya da sevdiklerinizle birlikte Otelimizdeki etkinliklere animasyonlara katılarak, oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Fethiye her daim ülkemizin gözbebeği ve bu nedenle ilgi gören bir yeri. Özel günlerde ve tatillerde yoğun oluyor. Eğer ki yılbaşı tatil planlarınızı güzel anılar şehri Fethiye’de yapmak ve ailenizle birlikte keyifli vakit geçirmek istiyorsanız biraz acele etmenizi ve zevkinize ve bütçenize uygun Zehra Grup Otellerinden veya Villalarından birine bakmaya başlamanızı tavsiye ederiz. Ruhunuza çok iyi gelecek bir yıl başlangıcı yapmak harika olacak. Hayalinizdeki tatili yaşamanız için hemen şimdi hazırladığımız Zehra Grup Otellerine göz atabilir ve sevdiklerinizle geçireceğiniz bir yılbaşı hediyesini kendinize armağan edebilirsiniz. Hangi insan, üzerine kabus gibi çöken bir yılın yorgunluğunu ve stresinden güzel bir tatille kurtulmayı istemez ki? İşte burada aradığınız fırsat sizleri bekliyor. Ölüdeniz Fethiye’de tatil yapmak, eşsiz bir keyif ve aynı zamanda heyecan dolu bir macera yaşamaya hazır mısınız? Cevabınız evet ise yazımız tam da size ve ailenize göre. Muhteşem tabiatı ve güzellikleri, pırıl pırıl masmavi deniziyle birlikte, Fethiye Ölüdeniz’in altın sarısı kumsalları ve muhteşem manzaraları, başta yamaç paraşütü olmak üzere birbirinden harika aktivitelerin yaşatacağı sıra dışı unutulmaz tatil hatıraları yorucu geçen bir yılı hafızanızdan silmeye yetiyor, hatta artıyor bile. Dilerseniz kampanyalarımızdan yararlanmak için, sitemiz üzerinden istediğiniz tarih aralıklarını girerek şimdiden belirleyebileceğiniz tatil fırsatını yakalayabilirsiniz.

Karanlık ve soğuk geçen bir kış sonrasında, sıcacık kumsallarda pırıl pırıl denize girmek ve sonrasında güneşlenmek hakikaten tarif edilemez bir duygudur. Bu tatil imkanlarının hepsinin tek bir tur paketi içinde elde edebileceğini biliyor musunuz?

Fethiye Tatili yazımızda sizlere hem Fethiye hakkında bilgiler vereceğiz, hem de Fethiye’de tatil ipuçları hakkında detaylar vereceğiz. İsmini, Anadolu’nun Antik ev sahiplerinin görkemli tanrılarından Apollon’un ölümlüyle, Telmessos’tan alan Fethiye, yüzyıllardır Akdeniz’in bağrında içinde gizlediği güzellikleri ve doğallığıyla, kendine özgü varlığını devam ettirmektedir. Bu büyük şehir, muhteşem doğası, tarihi olayları, efsaneleri, tiyatroları ve mitolojisi sayesinde ortaya çıktı. M. Ö. 5. Yüzyıldan itibaren birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Asıl kültürü Helenistik ve Roma dönemlerinde şekil almıştır. Birçok kez yeni uygarlıklara kapısını açmış olsa da, Antik Kültürlerin etkisini barındırmaya devam etmiştir. Zengin Akdeniz kültürünün fazlasıyla belirgin olan bu bölgemizde, geçmişle günümüze, efsaneyle gerçeğe, antik ile modern dünyaya aynı kare içerisinde rastlamak mümkündür. Koyları, sahilleri ve limanları oluşturulduğu zamanlardan itibaren, şehrin Akdeniz’e çıkan kapıları olmuş ve bu sebep ile şehir, ulaşımın, ticaretin ve tatilin en önemli gezilen görülen mekanlarından biri haline gelmiştir. Mavi ile yeşili birleştiren kıyı boyu uzanan cam gibi plajlarıyla herkesi kendine aşık eden Fethiye, tarihi dokusu ve el değmemiş koylarıyla insanı adeta büyülüyor. Fethiye'de tatil yapmaya karar verdiyseniz, mutlaka görmeniz gereken çok güzel yerler var. İşte Fethiye'de gezerken gereken bazı ipuçları...

Fethiye, ülkemizin turistik cazibe merkezlerinden biridir. Saklıkent Kanyonu, Gizlikent Şelalesi, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Kayaköy antik şehir gibi birçok turistik yerlere ev sahipliği yapar. Ayrıca Fethiye’de rafting turizmi de oldukça gelişmiştir. Fethiye’nin içinde birçok turistik, tarihi ve doğal güzelliklerin olması sebebiyle bu şehir her zaman turist çekmiştir. Fethiye tarihi dokusuyla her yaştan insanın görmesi gereken şehirlerden biri olarak aynı zamanda da birçok kültürel eseri de içinde barındırmaktadır.

Seyahat planlamasını iyi organize etmeniz, size ve finansal durumunuza büyük bir fayda sağlayacaktır. Hatta fazla fazla farklı yerleri gezme imkanı da sağlayacaktır. Tatil planınız Şehrin karmaşasından uzakta, doğada tatil yapmak içinse daha çok ihtiyaçlar doğrultusunda plan yaparken, şehrin içinde, plaj içeren tatil planında ise buna uygun plan yapmak gereklidir. Bir çok kişinin en çok yaptığı hatalardan biri, önce uçak bileti satın alıp, ardından tatil planlamasına başlamaktır. Bu, aslında hayati bir hata değildir fakat tatil için hazırlık yapma ve gidilecek yer hakkında bilgi edinme sürecinde bilet tarihiyle sıkışıp kalacaksınız. Bu sebepten dolayı tatilinizi erkenden hazırlamanız sizin için hem erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmış olacaksınız, hem de seyahat planlarınız için size daha çok fırsatlar doğmuş olacaktır. İster Ege Bölgesi, ister Akdeniz Bölgesi sizin için tatilinizi güzel geçirmek için çeşitli alternatifler sunmaktadır. En iyi tatil yerleri genellikle denize yakın yerlerde geçirilmekte bu sebeple birçok aktivite ile karşılaşmanız mümkün. Bu konuda tatil ipuçları verecek olursak eğer; jeep safari yapabilirsiniz, paraşüt ile uçabilirsiniz, Saklıkent kanyonunda rafting yapabilirsiniz, kayaköy antik şehirde yürüyüş yapabilirsiniz, mavi bayrak almış Ölüdeniz ayrı bir cennet köşesidir. Aileniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. O zaman şimdi ne yapıyoruz … Yaz tatilimizi ya da hafta sonu tatilimizi en keyifli ve güzel geçirmek adına en iyi tatil planı yapıyoruz.

Rezervasyonlarım
Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış